Over ons

Een schoon en verzorgd pand dragen in grote mate bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf. Okido Services uit Tilburg neemt u deze zorg graag uit handen.

Sinds 2007 verzorgt het familiebedrijf Okido Services diverse schoonmaakdiensten en glasbewassing bij een groeiend aantal bedrijven en instellingen. Wij zijn gespecialiseerd in schoonmaak op locatie, opleveringsschoonmaak, ontkalken van apparatuur, reinigen van vloerbedekking, hoge druk reiniging, reguliere glasbewassing, osmose bewassing en gevelreiniging en -impregnatie. Verder verzorgen wij ook het schoonmaakonderhoud en de reiniging van het interieur van wagenparken. Met behulp van een stoomcleaner ziet het interieur van de auto’s er na een schoonmaakbeurt van binnen weer als nieuw uit

Inmiddels mogen wij diverse bouwbedrijven, retailketens, verenigingen van eigenaren, zorginstellingen en vastgoedbeheerders tot onze klanten rekenen. Met veel van deze partijen werken wij al jarenlang samen. Ons werkgebied bestrijkt de hele Benelux.

Uniek is dat wij niet met klantcontracten werken, maar op basis van wederzijds vertrouwen. Onze klanten zitten dus niet vast aan een contract met een opzegtermijn. Bedrijven zijn bij ons ook geen nummer. Iedere klant heeft bij ons een direct aanspreekpunt, met wie zaken persoonlijk besproken kunnen worden.

Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Danielle van der Linden en Robert Oomen
Okido Services

Team Okido Services Zaalvoetbal